Stolpjakt 2023

Även denna försommar har det vuxit upp små stolpar i Drömmebygden. Stolparna kanske kan bli till små utflykter.

Det är 11 st trästolpar och på varje stolpe finns en bokstav och en siffra. Samla bokstäver från alla stolpar och bilda ett ord som har koppling till aktiviteten. Siffrorna ska också samlas och adderas. Summan är en del av lösningen.

Om du vill vara med i en utlottning av priser kan du skicka ett sms till mig, 070-540 98 19, med ditt namn, ordet och summan. Sista dag för att skicka in sms är 13/8. Dragning/lottning planeras att ske 18/8 vid Drömboerns surströmmingskalas. Vinnarna annonseras på Drömme Facebook sida och meddelas personligen via sms.

Stolparna finns i år vid: Två bryggor, Hundbadet, Andre´s, Pumpstationen, Grillplats Siljomsbron, Stampbron, Bottnia kollen, Emancamp, Överstbacken, Sundfärelen och så klart Tomtebo.

Se även bifogad kartbild för lite vägledning. Kartbilder kommer även att finnas vid resecentrum.
Lycka till Tord

Postat Kategorier Allmänt