Fäboddag i Nybodarna

Fäboddag i Nybodarna den 30 juli, en del av Sidensjöveckan.

Friluftsgudstjänst tillsammans med Sidensjö Församling. Underhållning av Allan och Larzarna. Försäljning av olika slag, fika, hamburgare och kolbular. I likhet med tidigare år planerar vi en varutombola med 2000 lotter och 200 vinster. Vi behöver alla former av vinster, större vinster som är ”Hemliga”, andra vinster gärna något ätbart, även småvinster.

Kom med vinsterna till Olle och Ingrid, Drömme 246, eller meddela per mail olle.haggstrom@iogt.se eller per telefon 070-284 88 21. Vi önskar besked så snart som möjligt och senast fredag den 21 juli.

Tack på förhand.

Postat Kategorier Allmänt

Vandring i försommarkväll

Fredag den 16 juni. Samling kl 18.00 vid gamla vägen till ”Bölen” hos Tord och Marie Thelin. Vi promenerar till Björnböle/ Pålsböle och berättar för varandra om byn. Hamburgare och kaffe serveras vid grillringen vid Ove Karlssons stuga i Pålsböle , direkt till höger före bron innan man kommer till Björnböle, så de som har svårt att gå tar sig dit direkt. Vid ihållande regn är arrangemanget inställt. Frågor, vänd dig till Anders Westman 072- 217 76 52.

Postat Kategorier Allmänt

Stolpjakt 2023

Även denna försommar har det vuxit upp små stolpar i Drömmebygden. Stolparna kanske kan bli till små utflykter.

Det är 11 st trästolpar och på varje stolpe finns en bokstav och en siffra. Samla bokstäver från alla stolpar och bilda ett ord som har koppling till aktiviteten. Siffrorna ska också samlas och adderas. Summan är en del av lösningen.

Om du vill vara med i en utlottning av priser kan du skicka ett sms till mig, 070-540 98 19, med ditt namn, ordet och summan. Sista dag för att skicka in sms är 13/8. Dragning/lottning planeras att ske 18/8 vid Drömboerns surströmmingskalas. Vinnarna annonseras på Drömme Facebook sida och meddelas personligen via sms.

Stolparna finns i år vid: Två bryggor, Hundbadet, Andre´s, Pumpstationen, Grillplats Siljomsbron, Stampbron, Bottnia kollen, Emancamp, Överstbacken, Sundfärelen och så klart Tomtebo.

Se även bifogad kartbild för lite vägledning. Kartbilder kommer även att finnas vid resecentrum.
Lycka till Tord

Postat Kategorier Allmänt