Teater Kraftverksdammen

Det stora 50-årskalaset

LÖRDAG 2 JULI KL. 15 KRAFTVERKSDAMMEN, DRÖMME

JA må vi leva! Teater Västernorrland fyller 50 år och det firar vi med en färgsprakande jubileumsrevy! Vi åker ut på sommarturné med vår scenvagn i länet tillsammans med namnkunnig ensemble och musiker för att möta er, publiken, under bar himmel i det gröna.Följ ”Familjen Västernorrlund” genom de senaste femtio åren i både nyskrivna och välkända sketcher och sånger skrivna av Sofia Andersson, Jan Boholm, Jacke Sjödin, Therese Söderberg, Rasmus Lindberg med flera.Det blir en varm, rolig och nostalgisk resa för att hylla teaterkonsten och livet. Välkommen på sommarteater och ett hejdundrande kalas!Medverkande: Mira Andersson, Sofia Andersson, Åke Arvidsson, Gisela Nilsson, Jens Wieselblad Nilsson Ingmar Wirta (skådespelare) Musiker: Sara Fridholm – kapellmästare, Alice Thorsell, Fanny Rapp

ANMÄLAN: OLLE HÄGGSTRÖM 070-284 88 21
BETALNING: IOGT-NTO DRÖMME SWISH 123 223 90 77
KOSTNAD: 200:- INKL FIKA, BARN OCH UNGDOM UPP TILL 18 ÅR 80:- BARN UNDER 6 ÅR GRATIS
OBS! UTOMHUS MEDTAG EGEN SITTPLATS. KLÄDER EFTER VÄDER.
ARRANGÖR: IOGT-NTO DRÖMME STÖD AV NBV OCH ARRANGÖRSLYFTET