Sök o Finn

I dessa tider är det bra att vara utomhus och kanske ta en tur i naturen. Ett mål kan då vara roligt att ha. I Drömmebygden finns från och med nu små stolpar utsatta som man kan ha som mål.

Det är 12 st trästolpar och på varje stolpe finns en bokstav och en siffra. Samla bokstäver från alla stolpar och bilda ett sammansatt ord som har koppling till årstiden och en aktivitet. Siffrorna ska också samlas och adderas. Summan är en del av lösningen.

Om du vill vara med i en utlottning, där 2 st rätta svar får var sin burk honung, kan du skicka ett sms till mig, 070-540 98 19, med ditt namn, ordet och summan. Sista dag för att skicka in sms är 15/8. Dragning/lottning sker 21/8 vid Drömboerns surströmmingskalas. Vinnarna annonseras på Drömme Facebook sida och via sms.

Stolparna finns vid: Vindskydd Näslanne, Stuga på märka, Hultberget, Kobron, Lada Nyåkern, Tomtebo på Kranga, Brattfallet, Hvilsten, Orsurs källa, Drömboern, Tubgata, Bastun.

Se även bifogad kartbild.
Lycka till

Tord Thelin

Postat Kategorier Allmänt