Stolpjakt

Även denna sommar finns små stolpar utsatta i Drömmebygden. Stolparna kanske kan bli till små utflykter som man kan ha som mål.

Det är 11 st trästolpar och på varje stolpe finns en bokstav och en siffra. Samla bokstäver från alla stolpar och bilda ett ord som har koppling till aktiviteten. Siffrorna ska också samlas och adderas. Summan är en del av lösningen.

Om du vill vara med i en utlottning av priser kan du skicka ett sms till mig, 070-540 98 19, med ditt namn, ordet och summan. Sista dag för att skicka in sms är 14/8. Dragning/lottning planeras att ske 19/8 vid Drömboerns surströmmingskalas. Vinnarna annonseras på Drömme Facebook sida och meddelas personligen via sms.

Stolparna finns i år vid: Hultbergets östra stup, Navkapselsamlingen vid 335:an, Nya kobron, Tomtebo, Moose Garden, Pustebänken vid Stigensbron, Såga/Kvärna/Kraftstation, Storstocken, Mitt på Dyngselsvägen, Östmansloken, Svartmyra stenen.

Se även bifogad kartbild för lite vägledning.
Lycka till

Tord

Postat Kategorier Allmänt