Torsdag den 26 mars gjorde vi en annorlunda gympaavslutning med gympa för både
hjärna och kropp. Vi tog en promenad till vindskyddet i Näs. När alla samlats
gick deltagarna en tipsrunda där hjärnan blev aktiverad. Att kasta om bokstäver för att få fram olika yrken kan vara lite knepigt. Efter redovisning av tipsrundan grillades det parisare med tillbehör samt kaffe och kaka. Det blev en trevlig stund med härlig samvaro. När skymningen kom så avslutade vi stunden med löfte om fortsättning till hösten. Text och foto: Eleonore Nordin
 

 

Söndag 22 mars arrangerade IOGT-NTO Drömme familjeföreställningen  "Buffa hjälper till" på Valhalla. Ett 50 tal personer, varav hälften barn njöt av teatern och en god pastabuffé. Foto: Ingrid Darj.


Vintern börjar avta känns det som och söndag 15 mars var en fin dag i Drömmebygden med sol och temperaturer runt noll eller strax däröver. Snön försvinner eftersom och det är inte så mycket kvar.

Måndag 9 mars var det Sidensjö-mästerskapen i frågesport på Valhalla för 19:e gången. Segrare blev Sidensjö EFS, till höger, tvåa blev Drömmebygdens Intresseförening, nere till vänster och tredje lag blev Sidensjö IK orientering, längre ner till vänster. 11 lag deltog i årets upplaga som som vanligt arrangerade av IOGT-NTO Drömme. Tävlingsledare var Eric Forsberg.

 

Måndag 2 mars var det fackeltåg genom Drömme. Vi utgick från Valhalla och gick en tur genom byn innan vi återvände till Valhalla där det blev lekar och fika.

Träffarna vid Näslandet har börjat och söndag 8 mars var det familjedag där intresseföreningen bjöd på korv och hamburgare. Träffarna fortsätter mars månad ut.

 


© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2015