Onsdag kväll 20 november var det en högklassig teaterföreställning på Valhalla i Drömme med Teater Västernorrland när "Vinterfrossa" uppfördes inför ett 80-tal i publiken. 5 skådespelare och tre musiker roade publiken på Valhalla i mer än 2 timmar med en paus på mitten. Egentligen skulle föreställningen ha spelats på söndag förra helgen men den våldsamma stormen mellan lördag och söndag som bröt strömmen i Drömmebygden i drygt 12 timmar gjorde det omöjligt.   

 

 

Under den gångna veckan frös Drömmesjön till och på söndagsförmiddagen 24 november föll ett tunt lager med snö på isen. Hela sjön är dock inte tillfrusen.


Ingen riktig vinter än så länge i Drömmebygden. Temperaturerna håller sig runt noll och det regnar istället för att snöa. De här bilderna är från söndag 10 november.

Valhalla var fyllt med många barn och även många vuxna när IOGT-NTO Drömme bjöd in till musikföreställning med Smultron och Sång söndag 3 november. De bjöd på en fartfylld och medryckande musikföreställning där mest barn men även några vuxna dansade loss framför scenen. Efter föreställningen serverades tacomiddag som också var mycket populär bland alla deltagare.  

 

Vinterns annalkande har avstannat en smula även om temperaturerna legat  kring nollstrecket och strax över under den senaste veckan. Nätterna har varit lite kallare med några minusgrader. Här bredvid syns bilder från söndag 3 november.

 

Måndag 21 oktober arrangerande IOGT-NTO Drömme och Intresseföreningen höstens gåvoauktion som i år samlade in cirka 13 000:-. Auktionist var som vanligt Olle Häggström som svingade auktionsklubban med bravur. Innan auktionen uppträdde Svea Bylund med sitt uppskattade standupp-komedi-program. Tyvärr har vi inga bilder från hennes uppträdande.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2013