Den första snön för säsongen i Drömmebygden föll natten mot torsdag 17 oktober. Lite återstod söndag 20 oktober som synes på bilden från Kläppen till höger.

 

Lördag 5 oktober var det dags för den årliga röjardagen i Drömmebygden. Som vanligt deltog många och det arbetades på olika platser runt i bygden innan man samlades på Valhalla för lunch vid ett-tiden. Birgitta Westman har skickat in dessa bilder från röjardagen.


Bilder från Drömme söndag 29 september. Det blev mildare i slutet av den gångna veckan efter att det varit frost ett par mornar.

Vattnet i Drömmesjön sjunker långsamt undan som synes. Söndag eftermiddag togs badbryggorna på badplatsen upp så badsäsongen får väl sägas vara slut nu.

Till vänster två bilder från Kobron som Sara Byström skickat. De är tagna i samband med det stora regnvädret förra veckan och visar hur mycket vattenståndet i Grätnäsån steg. Kobron ligger inne på Drömmemon för de som inte sett den tidigare.  Till höger en bild från Brattfallet förra helgen, också från Sara Byström.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2013