Bilder från Drömme-bygden söndag 22 september. Mycket vatten i i både Brattfallet och Drömmesjön som synes men nu har ju regnet slutat så sjön borde väl gå tillbaka till normal nivå rätt så snabbt.

Mycket regn har det kommit den senaste veckan i Drömmebygden. Vi har dock inte drabbats lika hårt som Kramforsområdet. Ovan en bild från badstranden fredag 20 september som Birgitta Westman skickat in. Det är Anders som står där och beskådar badstranden som inte ser riktigt lik ut.
Det dånar även ovanligt mycket från Brattfallet så förhoppningsvis blir det bilder därifrån också. 

Härunder en bild från tidig morgon fredag 13 september dagarna innan det stora regnovädret började. Solen går upp nästan rakt i öster.


Söndag 15 september hade IOGT-NTO Drömme högtidlig diplomutdelning i samband med föreningsmötet. Totalt 20 medlemmar fick diplom för långt medlemskap i rörelsen och tio av de medlemmarna kunde närvara, bilden till höger. Längst medlemskap hade Henny Söderberg och Ruth Kjellsson som båda varit medlemmar i 75 år.

Under sammankomsten på Valhalla underhöll Gösta Johansson och Torsten Hellström med vacker dragspels- och pianomusik, till vänster.

 

 

  

 

Till vänster och höger ytterligare bilder från söndag 22 september.


Ovanligt varmt väder för årstiden i Drömmebygden den senaste veckan. Nätter och mornar är  betydligt kallare förstås och kvällarna har mörknat betydligt.

Bilderna är från söndag 8 september. 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2013