Trots att det kom ett ordentligt skyfall under städkvällen på badstranden måndag 10 juni var vi runt 35 stycken som jobbade med att göra vår fina badplats ännu finare. 

Det räfsades och röjdes för fulla muggar som synes. Det höggs ved för sommarens grillkvällar och badhytterna städades.

Man började också arbetet med den nya bastun. Den nuvarande bastun revs bort från flotten. På flotten ska en ny bastubyggnad uppföras, ett arbete som påbörjats de senaste dagarna.

 

Eftersom det kom ett ordentligt regn just som kvällen börjat blev det fika på Valhalla tills regnet lugnade sig och vi kunde sätta igång på allvar nere på stranden.

Efter arbetet blev det som vanligt korvgrillning. Då hade regnet återkommit och till vänster är det Birgitta Westman och Elisabeth  Edfors som grillar korv för hela gänget.

Till höger en bild från måndagskvällen då vinden driver upp gäss på sjön strax innan regnet nådde fram.

Tyvärr regnade det också på fredagen och den traditionella vandringen i sommarkväll blev inställd. Till vänster det tappra gänget som samlades uppe vid kraftverksdammen där starten skulle ha gått.

Härunder en bild från söndag 16 juni. Snart är det midsommar.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2013