Blött och kallt i Drömmebygden helgen 19-20 maj. Vårdfloden är fortfarande livlig och vattenståndet i sjön är ganska högt som synes på bilden från badstranden.


Soligt men ganska kallt och blåsigt i Drömmebygden under helgen 12-13 maj. Vårfloden är i full gång och i Brattfallet, till vänster, rinner det mycket vatten just nu. Det har avverkats vid Brattfallet under våren och det har blivit mycket öppnare runt gångbron och neröver mot järnvägsbron.

 

 

Lördag 12 maj ordnade Föreningen Valhallalokalen och IOGT-NTO Drömme en städdag på Valhalla. Ett 15-tal deltog och efter arbetet bjöds man lunch med rotmos och fläskkorv.

Till vänster en bild från söndag 13 maj.

Det blev ingen uppdatering av hemsidan förra helgen eftersom vi var ett antal som deltog i Våra Gårdars ombudsmöte i  Uppsala fredag-söndag. Förutom förhandlingar fick vi bland annat vara med om en mycket bra föreställning med Jacke Sjödin som ju är bosatt i Uppsala. Till vänster står vi och väntar på busstransport  till IOGT-NTO-lokalen i Vattholma där lördagskvällens samkväm med bland andra Jacke tog plats. I bakgrunden syns slottet i Uppsala.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2012