Eva Näsström, till vänster, var årets vårtalare under sista april-firandet på Valhalla på måndagskvällen. Ett fullsatt Valhalla fick höra ett vackert vårtal där Eva bland annat talade om vårminnen från uppväxten i Kläppen. Uppemot 200 personer deltog under valborgsmässofirandet som i år började med aktiviteter för de yngre nere på isbanan. Sara och Mats Byström höll i de olika aktiviteterna som innehöll en frågeslinga, tävling i bollkastning och en fiskdamm.

 

Efter det tändes brasan, ovan till höger, och vid åttatiden blev det återsamling inne på Valhalla där det blev vacker sång av Sidensjö kyrkokör, till höger,  och vårtal av Eva.

Till vänster och nere till vänster fler bilder från aktiviteterna på isbanan.

 

 

1 maj var sjön öppen och så gott som helt isfri, till höger. Mot Furunäsudden låg is kvar men den försvann under dagen. Till vänster en bild från valborgsmässoaftonen då mycket av isen försvann.

 

 

 

Bilder från den senaste veckan till höger och vänster.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2012