Torsdag 23 februari var en mycket fin dag i Drömmebygden med någon plusgrad i solen. Det töade faktiskt lite också.

Ner till vänster syns en anledning till att det inte blev någon uppdatering av hemsidan i helgen. Vi var några från IOGT-NTO Drömme som deltog i Scenkonstdagarna i Umeå där vi fick se smakprov på aktuella scenföreställningar. På bilden är det Lotta och Mikael Ramel som framför några av Povel Ramels fantastiska melodier.


Söndag 5 februari höll Drömmebygdens Intresseförening ett som vanligt välbesökt årsmöte på Valhalla i Drömme.
För 13:e gången delades utmärkelsen Årets Drömmare ut och i år var det Ulla Thelin fick ta emot den prestigefyllda utmärkelsen, ett populärt val bland mötesdeltagarna. Hon fick den för sitt engagemang inom IOGT-NTO Drömme och Föreningen Valhallalokalen med både praktiskt arbete på många av  arrangemangen på Valhalla och styrelsearbete inom båda föreningarna. Priset delades ut av Eleonor Norberg, föreningens ordförande.
Efter förhandlingarna blev det ett mycket uppskattat musikframträdande med de både begåvade och charmiga systrarna Stina och Sara Johansson. Sedan bjöd Intresseföreningen på en mycket god middag.
  

Även i Drömmebygden har det varit rejält kallt den senaste tiden. Veckan före helgen 4-5 februari var det ändå ner till 30 minusgrader en del mornar. De här bilderna är tagna söndag 5 februari då den värsta kylan var på väg att släppa. Redan på måndag var det betydligt mildare.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2012