Runt 120 teaterbesökare kom till Valhalla söndag 2 oktober när Tornedalsteatern från Pajala spelade upp sin föreställning 105 kurvor. De allra flesta åskådarna, kanske alla, håller nog med om föreställningen vi fick se är en av de bästa som uppförts på Valhalla på senare år. Teatern handlar om musikern och busschauffören Pajala-Hasse som är född i Björna här i Örnsköldsvik.

Lördag 1 oktober var det stor röj- och arbetsdag i Drömmebygden och till höger syns en bild från samlingen 09.00 på Valhalla. När intresseföreningen bjöd på lunch efter arbetets slut var vi över 40 personer i alla åldrar som åt.


 

Nu är nog hösten verkligen här. Ovan en bild från söndagsmorgonen 18 september då morgondimman låg tätt över sjön borta i Nätersjö. Sjön är fortfarande hög efter förra helgens regn, till vänster. Den gångna veckan har det regnat avsevärt mindre även om det kommit lite.
På söndagskvällen 18 september hade IOGT-NTO Drömme föreningsmöte på Valhalla. Mötet gästades av IOGT-NTO- kretsens ordförande Peer-Olof Moberg, till höger.

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011