Den riktiga högsommarvärmen har nog övergivit oss nu sedan ett par veckor men det är fortfarande fina dagar i Drömmebygden. Söndag 14 augusti var det runt 20 grader,  soligt och en mycket fin dag.

Hemsidesredaktören har varit ännu sommarlatare de senaste veckorna och det samlats lite evenemang att rapportera om. I Drömmebyden har det inte hänt så mycket men många av oss har deltagit på andra ställen.
Förra helgen var det Rössjödagen och där deltog som vanligt många Drömmebygdare.   

Som vanligt samlades de flesta på den "egna" platsen på vänstersidan, se bilden till vänster.
Rössjödagen var som vanligt mycket trevlig och bland annat bjöds det ett fint uppträdande med den kända artisten Ulrika Ölund.
Kubbyran hölls för tionde gången den 6 augusti och för fjärde gången segrade Sjöbergs Lila. Som vanligt så delade Märta Norberg ut priserna, till höger. Jag tror inte det var något lag från Drömmebygden med men det var hela 136 lag så jag kan ha missat det.
Julis sista grillkväll på stranden samlade ett 35-tal deltagare, till vänster.
Härunder 2 vackra morgon- och kvällsbilder från söndagen.
Under bilderna går det att läsa om kommande aktiviteter. Till helgen är det både surströmming på Drömmebodarna och Triathlon på stranden. Kom ihåg att anmäla er till de aktiviteterna! Och lördagen därefter är det visning av Bylunds lantbruk i Hållen.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011