Hemsidan lever igen efter dels lite sommarlathet och dels regn i Köpenhamn. Orsaken till hemsidans frånvaro de senaste dagarna är faktiskt det osannolikt myckna regnandet i Köpenhamn under den gångna helgen. Hemsidan bor där hos Surftown. På den här länken http://surftownse.wordpress.com/ kan man läsa om det otroliga arbetet de tvingats till sedan serverhallarna översvämmades och de fick flytta till en annan plats. Än är allt inte på plats, gästboken fungerar inte. 

Fint väder de senaste dagarna i Drömmebygden med sol och hyggliga temperaturer.

 

Fredag 1 juli var den första grillkvällen på badstranden. Trots regnet under kvällen var vi ett 15-tal som deltog. Det konstiga var att det regnade uppe i byn men det var uppehåll hela tiden nere på stranden. Som synes till vänster var fiskelyckan god och den här ganska stora gäddan fångades. 

Midsommarhelgen i Drömmebygden var rätt så regnig. Bilden till vänster är från midsommaraftonen. Som tur var så var det uppehåll och vackert väder under hela firande på hembygdsgården.  

Söndag i midsommarhelgen var det friluftsgudstjänst på Å fäbodar. Birgitta Sedin höll i gudstjänsten, kören Sonika började med att kula, vilket var stämningsfullt. Sedan sjöng dom vackra sånger. Det var cirka 50 personer där, varav ca 10 från Drömmebygden. Efteråt dracks det kaffe. Mats och Margareta har lämnat rapporten och tagit bilderna.
 

 

 

 

 

Veckan innan midsommar provkördes det på Botniabanan förbi Drömme. Mats och Margaretha Jonsson har skickat in de här bilderna. Till vänster syns hur tåget passerar under bron uppe i Lia. 
 

 

 


Simskolan börjar 11 juli!
Se affischen till höger.

Bilden är från förra årets simskoleavslutning.

 

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011