Söndag 22 maj var en riktigt fin dag i Drömmebygden även om det blåste lite under eftermiddagen. Efter de  senaste veckornas kyla börjar det faktiskt kännas som om sommaren är på väg nu.

Till höger en vacker och tydlig regnbåge som fotades torsdag 19 maj av Marie och Ingvar Hörnsten nere vid badstranden.

Lördag 21 maj var det städdag på Valhalla och ett 15-tal medlemmar i IOGT-NTO Drömme gjorde snyggt runt Valhalla innan det blev lunch. På bilden till vänster är det Sven-Erik Pettersson som jobbar längs uppfarten till Valhalla.

Söndag 15 maj gjorde IOGT-NTO Drömme en utflykt till Örnsköldsvik för att äta middag och hålla föreningsmöte. Vi åt på restaurang Safari i Svartby och föreningsmötet hölls på kretsexpeditionen på Storgatan.

Tisdag 10 maj arrangerade IOGT-NTO Drömme ett mycket uppskattat och välbesökt musikcafé på Valhalla. Det var Christer Trio från Sollefteå,  www.christerstrio.se, som uppträdde med vacker sång och musik.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011