Drömme söndag 27 mars:

Blåsigt och kymigt i Drömmebygden under söndagen. Trots att det var plusgrader  mitt på dagen kändes det väldigt kallt. Den sista träffen på Näslandet samlade bara 5 tappra själar som satt där och försökte värma vid elden.
Här bredvid syns 2 bilder som Margaretha och Mats Jonsson skickat in. På ett av träden nedanför Valhalla har en okänd fågel gjort stora hål. Man kan undra vilken sorts fågel som klarar av detta. Det ser mer ut som om det vore en bäver. 

 

Måndag 21 mars var det dags för den årliga Sidensjömästerskapen i frågesport som nu hölls för 15:e gången. Årets segrare blev Sidensjö IK orientering, till höger, som imponerade med många rätta svar på de ganska svåra frågorna. Hembygdsföreningen, till vänster, tog hem andraplatsen och på tredjeplats kom Sidensjö EFS, nere till vänster. 12 lag deltog i årets tävling. Som vanligt var Eric Forsberg tävlingsledare.

  

 

 

Här bredvid syns ett par bilder från den gråa och blåsiga söndagen. Till vänster en bild från Kläppen och till vänster en bild från Drömme.

 

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011