Som vanligt delades utmärkelsen "Årets Drömmare" ut vid intresseföreningens årsmöte som hölls söndag 6 februari på Valhalla. I år var det Mats Jonsson som fick ta emot den prestigefyllda utmärkelsen och han fick den för sitt uppskattade arbete med hålla vandringsstigarna och vägarna i vårt område i gott skick och lätta att gå på. 

Årsmötet var välbesökt som vanligt och serveringsrummet på Valhalla var fyllt under förhandlingarna. 

Johan Sandström som varit ordförande ända sen intresseföreningen bildades 1998 avgick vid årsmötet och till ny ordförande valdes Eleonor Norberg, bilden till höger. Även Daniel Söderlind avgick ut styrelsen och till nya styrelsemedlemmar valdes Marie Thelin och Mats Byström.

Efter förhandlingarna blev det allsång och bildspel om jaktlaget under 2010 i stora salen. Sedan bjöd jaktlaget på middag med en mycket god köttsoppa.

Den som vill läsa verksamhetsberättelsen och förslaget till arbetsplan kan klicka här.

 

De senaste veckorna har varit riktigt milda och söndagen var inget undantag. Det var några minusgrader och soligt mitt på dagen och nu börjar det faktiskt märkas att dagarna börjar bli längre.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011