Söndag 23 januari arrangerade IOGT-NTO Drömme en väldigt bra familjeteaterföreställning på Valhalla. Föreställningen som innehöll mycket musik heter "Pyjamas - En musikalisk resa från kväll till morgon" och skådespelarna kom hela vägen från Blekinge. De ingår i grupperna Dunsö Kapell och Unit. Per Dunsö, till vänster på den högra bilden är känd från TV-serien Solstollarna.
Under en knapp timma berättade och sjöng skådespelarna om sömn och drömmar så att både barnen och de vuxna förstod och kände igen sig. Efter den fina föreställningen serverades en mycket god tacomiddag. 

 

Riktigt fint väder i Drömmebygden söndagen den 23 januari. Runt 10 minusgrader , vindstilla, lite sol mitt på dan och inte en snöflinga så långt ögat kunde se. De flest tycker nog också att vi har fått tillräckligt mycket snö nu. Bilden till höger visar Drömmemon och den övre bilden till vänster är tagen i Kläppen ut mot sjön.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011