Ett 50-tal, varav många barn, deltog i Intresseföreningens mycket trevliga julgransplundring på Valhalla söndag 9 januari. Mer är 35 av dem dansade ut julen med alla de välkända sångerna innan det blev en paus för fika. Sedan var det fiskdamm för de yngre där alla fick en godispåse i fångst. 

 

Vintern håller oss i ett fast grepp. När väl kylan släppte så kom snön istället. Under trettondagshelgen och dagarna därefter har vi fått så mycket snö att det börjar räcka nu. Här syns bilder från söndag 9 januari då vi återigen vaknade med nyfallen snö.

Temperaturen åker upp och ned. Under söndagen var nästan nollgradigt men på lördagen var det minus 15. 


Nu finns det fina skidspår uppe vid Nätra fjällskog. Margaretha och Mats Jonsson har skickat in de här vackra bilderna från en skidtur där 4 januari.
De tipsar om att man kan gå in på denna länk så kan man läsa om det är nyspårat där. De berättar att det är gott om snö och fina spår och önskar alla en skidtur.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2011