IOGT-NTO Drömmes luciafest på Valhalla lördag 11 december blev mycket välbesökt. Uppskattningsvis 150 deltog varav många barn. Sidensjöskolans 3-4 svarade för ett mycket fint luciatåg med vacker sång och fina berättelser.

Efter fika spelade juniorerna från JUNIS Drömme upp en  humoristisk julteater som lockade till många skratt. Till slut kom tomten på besök och delade ut ut godis till alla snälla barn.


På söndagsmorgonen den 12 december när jag klev upp hade jag fint besök utanför köksfönstret. Först såg jag 3 rådjur som i godan ro mumsade på de grässtrån som stack upp ur snön där. Sen stack de iväg över vägen västerut och då var de 4 stycken. Några var lite mindre och uppenbarligen kalvar. Rådjuren såg ut att vara välfödda och inte så plågade av det kyliga vädret som under söndagen höll sig runt 11 minusgrader. Det har varit fortsatt kallt i Drömmebygden den senaste veckan med temperaturer mellan 10 och 20 minusgrader.

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010