I mitten av förra veckan restes julgranen  på Näsänget och nu lyser den välkomnande liksom den gjort ganska många år nu vid juletid. Den kommer upp  genom Intresseföreningens försorg och till höger finns några bilder som visar hur granen just ska fraktas ner till Näsänget. Det är Bengt Vikner och Johan Sandström som syns på bilderna och bilderna är tagna av Margaretha och Mats Jonsson. 

Det har varit ganska kallt i Drömmebygden rätt så länge nu med temperaturer runt 15 minusgrader. Söndagen 28 november var ganska fin trots kylan med klart soligt väder och rätt så vindstilla.

 

Lördag-söndag var ett gäng medlemmar från IOGT-NTO Drömme engagerade i IOGT-NTO-kretsens julmarknad i Arken i Örnsköldsvik.

Till vänster syns tre av medlemmarna från IOGT-NTO Drömme. Det är Tore Persson, Ebba Pettersson och Elsa Persson som jobbade med att sälja lotter i varulotteriet.

Till höger syns 2 ytterligare Drömmebygdare. Det är kusinerna Albin Häggström och Nick Häggström som besökte julmarknaden tillsammans med farmor och farfar Birgitta och Tommy.

Måndag 22 november hölls höstens sista Mötesplats Valhalla. Johan sandström berättade om Drömmebygdens historia.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010