Friteatern bjöd på en mycket fin teaterupplevelse på Valhalla söndag 14 november. Ett 80-tal deltagare fick se deras innehållsrika och fängslande föreställning "På finska heter det Kaipaus". Med både humor och allvar skildrar de hur 3 mycket olika människor träffas på en finlandsfärja och hur de under resans gång växer som människor och gör sig fria från saker som hindrat dem att leva lyckliga.

Som vanligt när IOGT-NTO Drömme arrangerar teater bjöds det på både god mat och gott fika. Till vänster en bild av den unika läktare som Friteatern har med sig och som byggs upp inför varje föreställning.

Drömmesjön frös på i slutet av veckan. Även på isbanan nedanför Valhalla börjar det bli is.

Det hanns inte med några bilder under  torsdagens PUMPEN-tävlingen på Valhalla. En timma kan vara väldigt kort, särskilt om man hinna med att svara på 19 svåra frågor. Till vänster har tävlingen just slutat klockan 21.00 och Olle håller på att ordna frågorna innan de ska skickas in till tävlingsledningen. Det gick väldigt bra för IOGT-NTO Drömme i år. Preliminärt ligger man på en delad fjärdeplats i landet.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010