Söndag 17 oktober bjöd IOGT-NTO Drömme in till teater på Valhalla. Ett 80-tal deltagare fick se Profilteatern spela upp sin föreställning "En råtta på menyn" som är en kriminalgåta där publiken också deltar. Många i publiken fick roller i föreställningen som utspelas under en trerättersmiddag. I slutet av teatern så fick man försöka räkna ut vem som mördaren var vilket också flera av lagen lyckades klura ut.
Ovan till vänster syns Johan Sandström tillsammans med en av skådespelarna. Johans roll  i föreställningen var polischef.

Just nu byggs en ny sarg på planen nedanför Valhalla. Det är Intresseföreningen som står bakom projektet och på söndagen höll Johan Westman på att jobba där. På sommaren ska planen användas till boulespel och på vintern ska det spolas upp en isbana där. Det börjar bli många yngre barn i Drömmebygden nu så isbanan kommer säkert att bli flitigt utnyttjad.

Ännu är det snöfritt i Drömmebygden även om det långsamt blir kallare. Under den stormiga torsdagen i förra veckan kom det lite snö men den smälte direkt.

Det hann inte ens bli vitt på marken då.

Den gångna helgen var mild med några plusgrader och vindstilla väder.

Det blev aldrig någon uppdatering av hemsidan förra helgen, dels på grund av det inte hände så mycket och dels för att flera av oss var i västra Jämtland hela helgen. Flera medlemmar från IOGT-NTO Drömme deltog i en utvecklingskonferens på Sällsjögården utanför Mörsil. Till vänster en bild därifrån av utsikten söderut mot Oviksfjällen. På lördagseftermiddagen tittade vi på Åre där IOGT-NTO-rörelsens kongresser 2011 ska hållas. Till höger en bild därifrån med Åreskutan som bakgrund till hotellet Holiday Club och Åres resecentrum. 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010