Söndag 26 september bjöd IOGT-NTO Drömme på familjeförställningen "Kanske Romeo och Julia" med den fantastiske skådespelaren Jens Nilsson. Utklädd till till clownen Stefan uppförde Jens en minst sagt förkortad version av den ursprungligen 3 timmar långa föreställningen av William Shakespeare.
Ibland avbröts också föreställningen  för samtal och diskussioner med publiken som bestod av ett 40-tal vuxna och barn.

Det blev många skratt och applåder under den dråpliga föreställningen som hade ett lyckligt slut till skillnad mot orginalet där både Romeo och Julia dör. Efter den nästan timmen långa föreställningen bjöds deltagarna på tacomiddag som smakade alldeles förträffligt.

 
Fortsatt fint höstväder i Drömmebygden även om det varit flera dagar med mycket regn den senaste tiden. Här syns bilder från den vackra söndagen 26 september.

I början av september var Margareta och Mats Jonsson ute och plockade de så svårfångade trattkantarellerna och de lyckades mycket bra. Här ses några av bilderna de skickat till hemsidan.
De rapporterar att det finns gott om trattkantareller i Drömmeskogarna och det är bara att ge sig ut på jakt. Dom växer i mossan långt in i gammal mörk skog.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010