Helgen 14-15 augusti var både varm och fuktig, särskilt lördagen. Men visst märks det att hösten närmar sig nu. De senaste mornarna har det varit riktigt kallt, t.ex. på tisdagsmorgonen var det 6 plusgrader. Morgondimmorna bildas också över sjön, bilden ovan är från tisdag morgon 17 augusti.


Daniel Söderlind från Kläppen utsågs till Årets Sidensjöbo när Kubbyran gick av stapeln lördag 7 augusti. Daniel som är den förste från Drömmebygden som blir Årets Sidensjöbo får utmärkelsen för sitt arbete för Sidensjöskolan, pendlingsparkeringen vid Fyrklövern och husmäkleri i Drömmebygden. Prisutdelare var Johan Sandström och Thomas Edblad. Kubbyran var som vanligt mycket lyckad med fantastiskt väder och många tävlande lag.

 

I mitten av sista veckan i juli pågick det provkörningar på Botniabanan mellan Örnsköldsvik och Ångermanälven. Sent en kväll var vi cirka 15 som stod uppe på bron vid Brattfallet och såg hur tåget körde förbi 2 gånger i rätt så beskedlig fart. Senare under natten körde det i full fart men då var ingen kvar däruppe.

Vädret de senaste veckorna har varit lite blandat med både varma dagar och dagar med ösregn.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010