Mellan 100 och 150 deltog i IOGT-NTO Drömmes valborgsmässo-firande på Valhalla. Som vanligt var det både brasa och fyrverkerier.

Ulla Thelin, nere till vänster, höll ett mycket vackert vårtal som handlade om hennes upplevelser av våren i Drömmebygden.

 

Som vanligt sjöng Sidensjö kyrkokör in våren med vacker sång under ledning av Åsa Allard.

Under den trevliga kvällen på Valhalla var det också kaffepaus och efter fyrverkerierna blev det en varm korv inne på Valhalla för många av deltagarna.

Natten mot söndagen försvann det mesta av isen på sjön. Blåsvädret under natten sköt iväg isen mot söder och vid lunchtid på söndag så det ut så här med lite is kvar runt Furunäsudden. Fram mot eftermiddagen var all is borta. Det gick väldigt fort när det satte igång, under lördagen var det fortfarande is på hela delen mot Drömme och Kläppen.

Söndagen var också ganska blåsig med omväxlande sol och korta regn-, snö och hagelskurar.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010