Drömme söndag 21 mars:

Fint väder även denna marshelg i Drömmebygden. Nollgradigt mitt på söndagen, soligt och vindstilla.

Grillträffarna vid Näslandet fortsatte också denna söndag och det var en del som samlades där mitt på dan, bilden nedan till vänster. Själv hann jag inte dit men tog en bild på vindskyddet och bryggorna från långt håll.

Måndag kväll 15 mars var det dags för Sidensjömästerskapen i frågesport för 14:e gången i rad. 15 lag ställde upp i årets tävling på Valhalla i Drömme. Kunnigast i år var laget från Brynge Kulturförening, till höger, som vann med 3 poängs marginal till tvåorna Centern, till vänster. Trea blev laget från Rössjö By- och Kulturförening, nedan till vänster, som var endast en poäng efter Centern. Det var andra gången som laget från Brynge Kulturförening vann Sidensjömästerskapen. 

 

Årets tävlingsledare var Roland Thelin som ställde frågorna och uppmuntrade lagen när det såg ut att behövas. Domare och protokollförare var som vanligt Bertil Westin. Eric Forsberg som också brukar vara med på de här trevliga och uppskattade kvällarna kunde inte vara med i år.
En fikapaus hanns också med mellan de 15 frågorna och det blev lite prat vid borden innan tävlingen drog igång igen.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010