Årets Drömmare för 2009 blev Therese Schedin och Sara Byström, ett mycket populärt val bland de som var med när utmärkelsen delades ut på Intresseföreningens årsmöte söndag 7 februari. Therese och Sara fick utmärkelsen för sitt uppskattade arbete med gympakvällarna på Valhalla som de leder.
Efter förhandlingarna kom Hervor Sjödin från  Röån i Sollefteå och berättade om sin släkting Laura Fitinghof, författaren till Barnen från Frostmofjället. 

Hervor höll ett fascinerande föredrag om Laura Fitinghof och hennes familj. Till sin hjälp hade Hervor släktingen Cissi Jacobsson som sjöng flera vackra sånger med anknytning till Laura Fitinghof.

Efter Hervor och Cissis program blev det en mycket god middag som avslutades med kaffe och bakelse.
Årsmötet var snabbt avklarat med omval på samtliga poster. Under 2010 kommer Intresseföreningen att arrangera många fina arrangemang liksom tidigare år.

 

Helgen 6-7 februari blev det äntligen lite vila från den långdragna fimbulvintern vi dras med i år. Ena dagen är det 30 minusgrader och nästa får vi flera decimeter snö. Vi börjar bli lite less på vintern nu.
Men söndag 7 februari var både solig och mild och solen värmde gott.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2010