IOGT-NTO Drömme höll föreningsmötet för januari söndag den 17 januari på Valhalla. Som vanligt var det middag innan förhandlingarna och den här gången bjöds deltagarna på  köttfärslimpa inlindad i bacon.

För ovanlighetens skull hölls mötet i stora salen. Förutom förhandlingar blev det också ett grupparbete där olika delar av föreningens verksamhet diskuterades. Till höger en bild från förhandlingarna med ordföranden Olle Häggström längst till höger.

 

Det blev ytterligare en köldknäpp i början av den gångna veckan med temperaturer ner mot 20 minusgrader. Men lagom till helgen steg temperaturerna igen och under söndag 17 januari var det ganska behagligt med temperaturer runt 5 minus i Drömmebygden.

Måndag 11 januari var det premiär för Mötesplats Valhalla med ett 20-tal deltagare. Arrangemanget är tänkt att bli en informell träff där byborna kan ta sig en kaffekopp och prata bort en stund. Den som vill ska också kunna spela lite inomcurling t.ex. som Bengt Vikner provar på till höger. Träffarna fortsätter åtminstone under januari och februari tills grillträffarna på Näslandet börjar.

Ljuset återkommer så sakteliga nu och redan vid 7-tiden på morgonen syns ett svagt ljus på den södra horisonten nu. 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009