När IOGT-NTO Drömme firade Lilla Julafton på Valhalla söndag 27 december kom det 2 jultomtar istället för en som brukligt. Nykomlingen som syns till höger på den högra bilden påstods vara blyg men det var nog inte riktigt sant. Han påstod sig gilla inomhuscurling, en säkert inte så vanlig sport bland tomtar.
De två tomtarna kom bra överens för det mesta och de delade snabbt ut alla julklappar till alla medlemmar som deltog. Förutom julgröt, julsånger och julklappar hanns också ett föreningsmöte med.

 

Julhelgen var lugn i Drömmebygden. Vädret har varit ganska kallt den senaste veckan med temperaturer mellan 10 och 20 minusgrader. De allra senaste dagarna har det kommit en hel del snö, säkert flera decimeter. Men det är kall pudersnö som är lätt att flytta på.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009