Valhalla var fullsatt när IOGT-NTO Drömme höll den traditionella Luciafesten lördag 12 december. Cirka 120 barn och vuxna deltog under en mycket trevlig eftermiddag som började med ett lika vackert som välsjungande luciatåg från klass 3-4 i Sidensjö skolan. Efter fika och lotterier kom tomten på besök och delade ut klappar.

Helgen 12-13 december såg vädret ut som tidigare under december. Lite kallare har det blivit dock. Måndag morgon var det 9 minusgrader i Drömme.

Nu måndag kväll när jag skriver detta har det börjat snöa och redan har det fallit några centimeter.

Fredag-lördag var medlemmar från IOGT-NTO Drömme i Bjästa och samlade in namn för Vit Jul-kampanjen. Till vänster syns Elsa Andersson och Olle Häggström. Vit Jul är en kampanj som uppmärksammar de barn som lever i hem med alkohol och andra droger.


 

Måndag 7 december var det avslutning för höstens motionsgymnastik på Valhalla. Ett 20-tal har deltagit och populära ledare har varit Sara Byström och Therese Schedin, bilden till vänster. Efter kvällens motionspass blev det varm glögg med tillbehör och Sara och Therese fick blommor av deltagarna.
Motionsgymnastiken fortsätter efter jul. I fortsättningen blir det torsdagskvällar och man börjar igen den 21 januari 19.00.  

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009