Söndag 15 november bjöd Friteatern och Estrad Norr på en mycket uppskattad teaterföreställning på Valhalla. Teatern som heter "Soliga hälsningar till er alla" är en varm och humoristisk skildring av hur 4 personer träffas på en ö mer eller mindre av misstag. Det blir många förvecklingar på vägen och skratten avlöser varandra när missförstånden hopar sig. Men lyckligtvis löser sig alla problem på slutet och en sensmoral man som publik får med sig är "Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det faktiskt bättre".
En ovanlig sak med Friteatern är att de oftast har en egen läktare med sig som monteras upp ganska fort innan föreställningen. Till vänster syns hur läktaren monteras ihop och när publiken har tagit plats på den.
  

Ett 80-tal deltog under den mycket trevliga teaterföreställningen som arrangerades av IOGT-NTO Drömme tillsammans med studieförbundet NBV och Våra Gårdar.
Skådespelarna i uppsättningen heter Stig Östman, Erica Braun, Jonas Granström (bilden till höger)  och Mary Stoor (till vänster på den övre bilden).
Innan teatern var det som vanligt när IOGT-NTO Drömme bjuder in till teater middag.
Vädret i Drömmebygden är fortfarande milt och ganska fuktigt. Till vänster dimmiga bilder från söndagen. 

Torsdag 12 november var det dags för den årliga PUMPEN-tävlingen på Valhalla. 23 stycken var med i laget och det gick fantastiskt bra för IOGT-NTO Drömme. Preliminärt ligger vi på en delad 11:e plats i landet bland cirka 120 lag. Vi fick ihop 59 poäng av 66 möjliga.

PUMPEN är en frågesporttävling där alla hjälpmedel är tillåtna. Man kan ringa vem man vill och använda internet och uppslagsverk till exempel. Innan tävlingen hanns både middag med ärtsoppa och pannkaka och ett föreningsmöte med.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009