Vintern har väl inte slagit till riktigt än men betydligt kallare har det blivit den senaste veckan. Någon snö har vi lyckligtvis inte fått än men temperaturerna har varit betydligt under noll nätterna den senaste veckan. Helgen 10-11 oktober var ändå ganska fin med torrt väder och solsken.

Bilderna här bredvid är från lördag 10 oktober. Bilden nere till höger är från söndag morgon den 11.

Fredag kväll den 9 oktober ägde  en riktigt tråkig sak rum på Valhalla. Under en ungdomsträff där dök 2 objudna mopedister upp och försökte tränga sig in. Enligt uppgift färdades de på en EU-moppe och en vanlig moped. När ungdomarna inne på Valhalla inte släppte in dom krossade de två nykomlingarna helt sonika glasrutan på ytterdörren så att glassplittret regnade över de på insidan.  Som tur var så skadades ingen allvarligt.
Det kommer att kosta Valhalla cirka
2 500:- att reparera detta, en kännbar utgift för föreningen och pengar som kunde ha använts till något bättre.
Vi är förstås intresserade av tips om detta. Ta gärna kontakt med någon av oss i föreningen eller skriv till dromme@telia.com.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009