Lördag 3 oktober var det röjardag i Drömmebygden. Mer än 30 deltog och det röjdes och gjordes snyggt på flera ställen i bygden. Bland annat fylldes vedförrådet på nere på badstranden inför nästa års badsäsong. Uppe vid Drömmebodarna arbetade ett stort gäng med att bygga ett tak över den stora stocken som blev kvar från den höga granen som togs ner där i fjol.
Efter arbetet bjöd intresseföreningen på en mycket god lunch på Valhalla. 
Söndag 4 oktober hade IOGT-NTO Drömme en högtidlig diplomutdelning för de medlemmar som varit med i rörelsen i 25, 50, 70 och 75 år. Till höger delar Olle Häggström ut diplom till några av mottagarna. Sammanlagt var det 34 som fick diplom men alla kunde inte delta. Det var också middag och föreningsmöte under eftermiddagen på Valhalla.
Fredag kväll deltog föreningen med 3 lag i kretsfrågesporten i Backsjö. Värdföreningen vann men Drömmelagen blev 2:a, 3.a och 4:a.
Vädret under helgen var blandat med sol på lördagen och regn under söndagen. Det har blivit betydligt kallare de senaste dagarna med flera morgnar med minusgrader.

Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009