Det hände inte så mycket i Drömmebygden under helgen 19-20 september. På söndagseftermiddagen höll dock IOGT-NTO Drömme föreningsmöte på Valhalla med ett 25-tal deltagare. Som vanligt var det söndagsmiddag innan mötet och efter förhandlingarna blev det en nostalgisk resa tillbaka till slutet av 1960-talet genom att man tittade på en smalfilm från gubbskidtävlingen på Valhalla 1968. Det har hänt lite på 40 år kan man lugnt påstå. 
Det finns många färgglada frukter och växter att beskåda dessa dagar som synes på bilder här bredvid.  

Bastuflotten är flyttad till Näsviken

Man är lite orolig för  bastuflotten nere på badstranden då den försvunnit därifrån men det är ingen fara. Den ligger i Näsviken för vinterförvaring. Den blev flyttad dit under fredagen. Bra att det uppmärksammas och påtalas när det händer oväntade saker.

Söndagen var kyrkovalsdag och många Drömmebygdare röstade på församlingshemmet under söndagen. Det verkade vara ett bra valdeltagande och det ska bli spännande att se hur stor uppslutningen var.  

Fler bilder från den vackra och varma söndagen. Lördagen var gråare men lite alls kall.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009