Höstfärgerna börjar komma nu i slutet av augusti. Bärplockningen har också varit i gång några veckor och nu är det tydligen lingonen som står på tur. Inom några veckor är det även älgjakten att tänka på. Här bredvid syns några bilder från söndag 30 augusti.

Till vänster en bild från tidigare i veckan. Tidigt på onsdagsmorgonen låg morgondimman tät när jag stod och väntade på bussen. Under väntetiden kom Buster och hälsade på efter sitt nattpass.

 

Några fler bilder från söndagskvällen 30 augusti. Vi var några som var på Sandslån under helgen så några väderleksrapporter finns inte från söndagen. Troligen var vädret i Drömmebygden ganska lika som där, halvmulet med sol emellanåt. Det är fortfarande ganska milt och nu vid tiotiden på söndagskvällen är det skapliga 11 grader.

6 medlemmar från IOGT-NTO Drömme deltog i den kurshelg som ordnades av IOGT-NTO i Västernorrland och Jämtland på Sandslån utanför Kramfors fredag-söndag 28-30 augusti. Helgen ägnades åt att planera kommande arbete för de båda IOGT-NTO-distrikten inom framförallt  opinionsbildning och medlemsvärvning. Lite nöje hanns också med mellan allvaret och till vänster syns bilder från en båttur med Ådalen III på lördagen ner till Höga Kusten-bron. Till höger leder Olle Häggström en rörelselek under ett konferenspass.  


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009