IOGT-NTO Drömme gjorde en mycket trevlig föreningsresa till Mellanfjärden söndag 23 augusti. Nästan 50 IOGT-NTO-medlemmar, främst från den egna föreningen, deltog och första stoppet gjordes i Härnösand på Vårsta diakonigård där vi gjorde ett studiebesök i deras helt nya trädgård.

Ovan till vänster tar Tore och Sven en rast under vandringen genom trädgården. Till vänster matar Sven fiskarna i dammen under överinseende av Lennart och Roland.  

 

I Mellanfjärden blev det teater med kända skådespelare, se affischen till vänster. Det var en komedi som också innehöll mycket Elvis-musik.

Till höger några av våra deltagare i teatersalongen.

Efter teatern blev det middag med mycket fisk.

 

Till vänster är det Lennart i fiskeläget. Mellanfjärden är ett litet fiskeläge öster om Jättendal. 

 Till höger avfärden från Drömme på söndagsmorgonen.

Vädret den senaste veckan var väldigt blandat med både fina dagar och dagar med mycket regn. Till exempel var fredagskvällen i Drömme väldigt regnig. Det känns att hösten är på väg nu.

Till höger ytterligare en bild från söndagsmorgonen i Drömme.

På lördagskvällen var det Stugsista i Örnsköldsvik skärgård. På IOGT-NTO Domsjös  Sommarhem ordnades ett arrangemang i samband med det. Trots regnet blev det en mycket trevlig kväll.

På fredagskvällen var det surströmming vid Drömmebodarna med ett 30-tal deltagare. Förhoppningsvis kommer det några bilder därifrån. Själv var jag i Fillingen norr om Husum på en styrelsehelg. Det var mäktiga vågor där under både fredag och lördag.  


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009