Årets simskola avslutades fredag 24 juli. 28 barn och ungdomar har deltagit under simskolan som hållits under 2 veckor på Drömme badplats. Simlärare har varit Lovisa Näslund och Elin Häggström, längst bak på gruppbilden till höger.
Avslutningen med märkes-och diplomutdelning, skattjakt och fika hölls på Valhalla då det tyvärr  störtregnade under fredagsförmiddagen. Många föräldrar deltog också under avslutningen. 
Tyvärr var det ganska regnigt i slutet av den gångna veckan. Även grillkvällen på fredagskvällen drabbades och det var ett litet tappert gäng som trotsade duggregnet på kvällen för att grilla och bada en stund på stranden.

Ovan till vänster en bild mot Näs som visar dimmoln i dalgången upp mot Näsberget. Till vänster en bild från söndagen som var ganska fin även om solen inte lyste så mycket. Trots regn och moln är det ganska varmt fortfarande med temperaturer runt 20 grader.  

 

Här bredvid fler bilder från söndagen. Till höger en hare som sprang genom byn.

 

 

Till vänster en vacker bild från tidigare i veckan.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009