Det blev inga nyheter från Drömmebygden i helgen eftersom redaktionen och ytterligare Drömmebor var utlokaliserade till Göteborg och IOGT-NTO:s kongresser där. Där i Göteborg var vädret relativt bra under veckan med bara lite regn.

Här hemma sägs det ha regnat ganska mycket den gångna veckan. Här bredvid några bilder från måndag 13 juli då det ändå var skapligt väder. Simskolan startade också under måndagen.

IOGT-NTO-kongresserna i Göteborg samlade cirka 1300 deltagare från IOGT-NTO, UNF och JUNIS som genomförde varsina kongresser. Västernorrland hade 6 ombud med på IOGT-NTO:s kongress. Till vänster är Olle Häggström uppe i talarstolen och framför en hälsning från Våra Gårdar där han är chef.
För första gången har IOGT-NTO en kvinnlig ordförande, Anna Carlstedt, till höger. Anna, som är uppväxt i Sollefteå, valdes enhälligt till ordförande efter Sven-Olov Carlsson. Till vänster en bild från fredagskvällens festkväll på IOGT-NTO:s folkhögskola Wendelsberg i Mölnlycke. Många tog chansen att vara med i skumdiskot men vi från Drömme avstod då vi inte hade något ombyte med.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009