Sommaren är nog här nu då midsommarblomsten har börjat blomstra. Sommarvärmen däremot är inte riktigt här. Den senaste veckan har det varit nästan vintrigt i Drömmebygden med temperaturer runt 10 grader på dagarna och mycket blåst. Det har också regnat lite grann.

De här bilderna är från söndag 7 juni.

 

Under helgen kom bastuflotten ut i vattnet nere på badstranden. Badbryggorna ska också ut vilken dag som helst också. Och på tisdag är det den årliga städ- och röjkvällen på badstranden som synes på affischen till vänster.

 

Till vänster fler bilder från söndag 7 juni.

 

Tisdag kväll var det den stora orienteringstävlingen Sidensjösprinten inne på Drömmemon. Cirka 150 orienterare i alla åldrar tävlade på Krånga. Arrangörer var förstås Sidensjö IK Orientering.

 

Till höger syns Margaretha och Mats Jonsson på var sin sida om Yngve Edin, alla tre mycket aktiva medlemmar i Sidensjö IK:s orienteringssektion. Mats och Margaretha skötte om parkeringen innan tävlingen.

Till vänster bilder från tävlingsområdet och tävlingsstarten.  

 

Till höger ett tranpar som anlänt till Drömme de senaste dagarna.

 

Som meddelats tidigare startar sommarens simskola måndag 13 juli, se affisch till vänster.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009