40-års-jubileum för Drömme Jaktklubb fredag 15 maj
Jubileet firades med en trivsam träff uppe vid Hinnsjön.
Föreningens ordförande Gösta Norberg hälsade välkommen till ett 20-tal medlemmar uppe vid den natursköna rastplatsen vid kraftverksdammen ovanför Drömme. Här bjöds på kaffe med smörgås innan deltagarna gav sig iväg på en jaktstig med riktning mot Lage Näsströms stuga vid Hinnsjön. Där serverades vid ankomsten en välsmakande festmiddag och det blev en mycket trevlig kväll för jaktlagets medlemmar med alldeles säkert många och mångordiga historier om jakt på både älg och andra villebråd.

 
Lördag 16 maj samlades ett 20-tal medlemmar från IOGT-NTO Drömme och Föreningen Valhallalokalen för den årliga städdagen i och runt den egna lokalen. På några förmiddagstimmar hann man göra det vårfint runt Valhalla. Efter arbetet samlades alla inne på Valhalla för en god lunch bestående av soppa och nybakat matbröd. Både ung och gammal deltog. Yngst var Signe till vänster, 8 månader gammal.

Söndag 17 maj var en mycket fin vårdag i Drömmebygden, solig och lugn. Det börjar som synes bli ganska grönt också.

På söndagen besöktes IOGT-NTO Drömme av medlemmar från ett flertal andra IOGT-NTO-föreningar som gjort en studieresa kring de konstverk i Nätra och Sidensjö som skapats av Nätterlunds minnesfond. Tillsammans med IOGT-NTO Drömmes medlemmar åts en mycket god söndagsmiddag.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009