Ganska varmt i Drömmebygden söndag den 10 maj. Runt 15 grader och nästan soligt. Det blåste lite men inte alls kallt. Nere på badstranden håller vattnet på att dra sig tillbaka. Grillringen har blivit misshandlad av isen och lutar lite. Det är första året som det har hänt vad jag minner mig.  Men det är nog lätt fixat. 
Även i år blir det simskola på badstranden. Elin Häggström blir simlärare och assistenten är inte klar än. Datumet för simskolan är inte bestämt än men det kommer att finnas här på hemsidan.

 

Fler bilder från söndagen. På eftermiddagen kom ett ganska häftigt regnoväder och det åskade faktiskt också ett par gånger.

 

 

Till höger och nedan till höger bilder från Kläppen från söndagen.

Till vänster en affisch för städdagen på och runt Valhalla på lördag.

 

Kommande vecka är det Folknykterhetens Vecka och i Drömme blir det ett musikcafé med Annika Östman med anknytning till den. Annika kommer med sitt program om Monika Zetterlund och hennes musik.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2009