Väldigt fint vinterväder i  Drömmebygden de senaste dagarna.
Kylan tidigare i veckan släppte torsdag-fredag och under helgen var det cirka 5 minusgrader i skuggan under dagen. I solen kunde det vara plusgrader ibland och lite snösmältning kunde även ses.

  

Fler bilder från söndag den 15 februari. På sjön var det mycket liv mitt på dagen. Ett antal snöskotrar passerade på väg upp mot Hinnsjön och några skidåkare fanns också där som synes på bilden till höger.

Ett par bilder till från söndagen. Vi har ganska bra med snö nu som synes.
I början av veckan kom det rejält med snö som gjorde att snösvängen inne i stan drog igång med full fart. Till vänster syns en del av Lasarettsgatan där en fil fick köra på trottoarerna då mitten av gatan var full av snö.

Ljuset återvänder mer och mer nu. Till vänster en bild från onsdagsmorgonen vid sjutiden.

IOGT-NTO Drömme höll årsmöte söndag 15 februari på Valhalla med cirka 30 deltagare. Innan mötet bjöd föreningen som vanligt på söndagsmiddag, denna gången var det en mycket god köttfärslimpa. Årsmötesordförande var Eddie Östman, till vänster, och förhandlingarna flöt väl trots att det var många punkter på föredragningslistan . IOGT-NTO Drömmes arbetsplan för 2009 är lika fullmatad som tidigare och Valhalla kommer att fyllas av många arrangemang även detta år. Till höger Olle Häggström som omvaldes som föreningens ordförande. Även den övriga styrelsen omvaldes.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008