Gråtrist väder och några minusgrader i Drömmebygden helgen 24-25 januari.  Lite snö har det också kommit de senaste dagarna. Den gångna veckan var ganska likadan med några minusgrader. 

Omkring 70 deltog vid församlingsaftonen i Sidensjö församlingshem torsdag 22 januari. Halsmandlarna, föreningen Hjärt- och Lungsjukas egen sångkör, stod för underhållningen med sitt vackra musikprogram Gud i Naturen. I Sidensjö turas ortens föreningar om att arrangera några av församlingsaftnarna och värdförening den här kvällen var IOGT-NTO Drömme. Den trevliga kvällen i församlingshemmet inleddes med att JanOlov Nordström från församlingen och Olle Häggström från IOGT-NTO Drömme hälsade välkommen. Efter en dikt av Olle blev det Halsmandlarnas tur att sjunga. Under ledning av körledaren Margot Ehlin framförde kören många vackra sånger med anknytning till Gud och Natur och det blev även allsång. Läs mer på länken "Hänt" överst på sidan.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008