Riktigt fint väder i Drömmebygden dagarna kring och efter julhelgen. Några minusgrader och ganska soligt de stunder solen visar sig den här tiden på året. Riktigt bra sparkföre är det också, något vi inte varit bortskämd med på senare år. Till höger är det Kristina och Kajsa på den främre sparken och Daniel och Isa på  sparken bakom som tar en sparktur söndag 28 december.


Söndag 28 december firade IOGT-NTO Drömme Lilla Julafton på Valhalla. Kvällen inleddes med julgröt och tillbehör. Tomten kom på besök och delade ut julklappar till alla. Ett 40-tal medlemmar deltog och föreningsmötet för december hanns också med. En omfattande arbetsplan för våren 2009 beslutades och flera nya medlemmar kunde rapporteras.

 

Fler bilder från söndag 28 december.

 


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008