Helgens rapport är lite försenad då vi var upptagna inne i stan mest hela helgen med IOGT-NTO:s julmarknad. Här är några bilder från den gråa tisdagen den 2 december. Nollgradigt och ett lätt snöfall präglade tisdagen. Vägarna är rejält hala just nu så det är bäst att ta det lite lugnare i trafiken. Förra veckan var ganska kall och vacker men söndagen blev ganska slaskig och mild. I Drömmebygden var det mest snö som föll medan det regnade inne i Örnsköldsvik.

Lördag-söndag 29-30 november deltog sammanlagt 12 medlemmar från IOGT-NTO Drömme i IOGT-NTO-kretsens julmarknad i Örnsköldsvik. Julmarknaden som hölls i Arkens ljusgård ger ett värdefullt ekonomiskt tillskott till IOGT-NTO:s arbete i Örnsköldsvik. Som vanligt såldes varulotteri, barnlotteri, matlotteri och konstlotteri.

Bilder från fredag förmiddag den 28 november.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008