Ganska dystert väder i Drömmebygden de senaste dagarna. Det fina höstvädret tog plötsligt slut och det blev grått och mörkt.

Söndag 5 oktober både regnade och blåste det kraftigt mitt på dagen och löven blåste iväg så det riktigt yrde.  

Till vänster bilder från IOGT-NTO:s föreningsmöte söndag kväll 5 oktober. Innan förhandlingarna var det som vanligt middag. Den här gången bjöds det på lasagne. Efter mötet visade Bibbi Lindström hur Qi Gong går till. Om det finns tillräckligt intresse blir det en studiecirkel i Qi Gong.

Fredag kväll deltog IOGT-NTO Drömme i den årliga kretsfrågesporten i Kubbe/Norrflärke. Ett av våra lag tog hem segern, bilden till höger.

 

Till höger syns det andra laget från Drömme som hamnade på en hedrande fjärdeplats. Tvåa blev Höga Nord från Domsjö, till vänster, och tredje lag blev IOGT-NTO i Kubbe, nedan till vänster.

En älgfamilj har synts runt byn de senaste dagarna. Det är en älgko med två kalvar som synts både i Långåkern och inne på Drömmemon.

Till vänster bilder från Långåkern tagna tidigare i veckan och till höger en bild från Drömmemon tagen av Sara Thelin.  


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008