Inga bilder från den gångna helgen den här gången. De här bilderna är från måndag 29 september. Höstfärgerna har exploderat de senaste dagarna och det är väldigt vackert. Lite kallare har det också blivit den senaste tiden.

 

Bilder från den gångna veckan med mer höstfärger.

Redaktören var själv på kurs i västra Jämtland under helgen tillsammans med några kamrater i IOGT-NTO Drömme. Kursen hölls på Sällsjögården utanför Mörsil, en kurs- och turistgård ägd av IOGT-NTO i Jämtland och Härjedalen. På bilden till höger syns Oviksfjällen i bakgrunden. Vid frukosten på söndagsmorgonen syntes vita fläckar högst uppe på fjället. Under natten hade det fallit snö däruppe.  Kursen handlade om utbildning och utveckling av styrelser och nya medlemmar.


Klicka på bilderna för att se en större version. Klicka på "Bakåt"-knappen i webläsaren för att komma tillbaka. Klicka på länken "STARTSIDAN" högst upp för att komma tillbaks till början.

Click on pictures for larger version. Use "Back" in browser to get back. Use link "STARTSIDAN" at the top of page to return to the beginning.

© IOGT-NTO Drömme och Drömmebygdens Intresseförening 1999-2008